Schilderwerk

Alle voorkomende schilderwerken kunnen worden uitgevoerd door het team van ROS Schilderwerk & Onderhoud.
Of het nu gaat om een kozijn of om een groot aantal woningen en of het nu gaat om een enkel bedrijfspand of een complete industrieel complex: wij staan voor onze opdrachtgever klaar.

Professionele producten en materialen

De producten waarmee we werken zijn uitsluitend voor de professionele markt. Soms zijn er voorschriften of voorkeuren van de opdrachtgevers maar we zijn zelf ook goed in staat om voor een bepaald merk en soort verf te kiezen voor de juiste oplossing. Dankzij de juiste producten en professionele materialen kunnen werkzaamheden zoals afbranden en gronden, houtrotsanering, het vervangen van ramen en deuren en het uitvoeren van schilderwerkzaamheden altijd kwalitatief hoogwaardig en nauwkeurig worden uitgevoerd.

Advies en voorbereiding

ROS Schilderwerk & Onderhoud adviseert allereerst over zaken zoals ondergronden, herstelwerkzaamheden en kleuradviezen. Kwalitatief duurzaam schilderwerk staat of valt immers bij een goede en nauwkeurige voorbehandeling van de ondergrond. Vaak worden de gebreken van de te schilderen onderdelen pas duidelijk na het schoonwassen en schuren van de ondergrond.

De vakmensen van ROS Schilderwerk & Onderhoud zijn, ook door hun opleiding en lange ervaring, altijd in staat de gebreken zo te behandelen dat u kunt rekenen op een goed stuk schilderwerk.