Beglazing

ROS Schilderwerk & Onderhoud werkt samen met gerenommeerde glaszetters die hun vak verstaan en gewend zijn om in een bewoonde situatie te werken. We leveren beglazing in alle mogelijke soorten en maten en stemmen het advies af op uw wensen op het gebied van isolatie, veiligheid en/of uitstraling. Om zeker te zijn van een gewenst resultaat, adviseren wij u graag!

Keuze en mogelijkheden

Vanzelfsprekend kan ROS Schilderwerk & Onderhoud allerhande soorten beglazing leveren.
  • Enkel glas
  • Dubbel glas
  • Gefigureerd glas
  • Gehard glas (waarbij rekening gehouden wordt met de veiligheid; doorval-risico)
  • HR++ glas 
  • Geïsoleerd glas met glas-in-lood uitstraling
Neem contact op met uw schilder voor de mogelijkheden.

Montage

Niet alleen de kwaliteit van het glas is belangrijk; ook de professionele plaatsing garandeert tevredenheid op lange termijn. Denk hierbij aan behorende materialen zoals goede glaslatten, beglazingskit en RVS-materialen. Deze materialen verlengen de levensduur van de dubbele ruit inclusief het schilderwerk.

De montage van beglazing vindt uitsluitend plaats conform de huidige NEN/NPR-voorschriften en veiligheidsnormen. Volgens voorschift van de fabrikanten wordt in bijna alle gevallen 10 jaar garantie verstrekt op de door ons gemonteerde isolerende beglazing.

Herstelwerkzaamheden en service

Bij een eventuele ruitbreuk garandeert ROS Schilderwerk & Onderhoud  dat binnen 24 uur een goede oplossing geboden wordt. Doorgaans kan dit zelfs betekenen dat de schade hersteld is.
Mocht de ruit, of in geval van schade aan een isolatieruit, niet aanwezig zijn, dan zorgen wij voor een goede noodoplossing.