Werkwijze

In onderstaand overzicht vindt u een stappenplan van een gemiddeld project. Zo ontstaat inzicht in de aanpak van ROS Schilderwerk & Onderhoud.

Van offerte-aanvraag tot service

Stap 1 - Aanvraag offerte
Nadat een afspraak gemaakt is, vindt op korte termijn een kennismakingsgesprek plaats. Dit gebeurt op locatie van de opdrachtgever, omdat tijdens dit gesprek ook een rondgang door het object wordt gemaakt. Tijdens deze inspectie, die overigens geheel vrijblijvend is, worden de wensen besproken en kan u de eerste adviezen verwachten. De professionele blik van de schilder biedt inzicht in welke onderdelen aangepakt moeten worden voor een gewenst resultaat.

Binnen 3 a 4 werkdagen wordt een offerte opgesteld. Deze offerte bevat niet alleen een overzichtelijke weergave van de kosten, maar ook een werkschema en een duidelijk overzicht van de inhoud van het werk. Ook worden in de offerte de mogelijkheden voor BTW-regeling (6 of 21% btw) weergegeven.

Stap 2 - Offerte opstellen

Stap 3 - Uitvoering van het project
Tijdens de uitvoering, of het nu gaat om een relatief kleine klus of een grootschalig project, werken onze medewerkers vakkundig en schoon. Omdat de werkzaamheden duidelijk zijn besproken en vastgelegd in de voorbereiding, zal het resultaat geen verrassingen opleveren met betrekking tot meerwerk en aansluiten bij wensen van de klant.

Stap 4 - Nazorg: zeker stellen of alles naar wens is
Wanneer het project is uitgevoerd, zal de contactpersoon de locatie weer bezoeken. Met behulp van een opleverlijst worden alle onderdelen van het werk gecontroleerd en besproken. Zijn er nog delen niet geheel naar wens, dan wordt hiervoor een passende oplossing gezocht. Op deze manier weten we zeker dat we voldoen aan de wensen van onze klant, en levert ROS Schilderwerk & Onderhoud hoogstaande kwaliteit.