Profiel

ROS Schilderwerk & Onderhoud werkt met een team van vakkundige medewerkers. De specialisaties die onlosmakelijk zijn verweven met het schildersvak, zijn vertegenwoordigd in ons team. Zo beschikt het team bijvoorbeeld over glaszetters, een timmerman en houtreparateur. Allen werken met producten die voldoen aan de laatste technische en milieukundige eisen. Onze opdrachtgevers zijn zo zeker van opgeleide specialisten met ruime ervaring en expertise.
 
Voldoen aan de wensen van onze klant
 
Voldoen aan de wensen van de opdrachtgever: dat is de kwaliteit van ROS Schilderwerk & Onderhoud. Wij bieden u één aanspreekpunt voor het complete proces. Van nauwkeurige inventarisatie tot het opstellen van de projectplanning en van uitvoering tot evaluatie. Dit bevordert de snelheid en accuratesse van werken en voorkomt ongewenste vertragingen in de voortgang van het project. We bewegen hierbij mee met de wensen van de klant. Een goede intake, projectplanning én nazorg bieden naast vakmanschap de garantie op tevredenheid en kwaliteit.
 
Zakelijke en particuliere opdrachtgevers
 
ROS Schilderwerk & Onderhoud bedient een diverse klantenkring bij projecten in de woningbouw, specialistische renovatie van monumenten en grootschalige renovatieprojecten. Geen klus is te klein en geen opdracht groot. Elke klant wordt op een betrokken en klantgerichte wijze bediend: van woningbouwvereniging tot onderwijsinstelling en van bouwbedrijf tot particuliere opdrachtgever.