Zakelijke Markt

Het belang van een goed onderhoudspakket voor (commercieel) vastgoed is van belang voor het behoud van de uitstraling en waarde van het object.
Met een professionele en verzorgde uitstraling komt een bedrijf immers altijd goed voor de dag.
 
Budgettering en onderhoudsprogramma

Ook op het gebied van financiële planning kan het prettig zijn om een goed onderhoudsprogramma te realiseren. Dit is aantrekkelijk voor VVE’s (Verenigingen van Eigenaren), maar ook voor eigenaars van zakelijke panden. Immers, het is belangrijk om inzicht te hebben in de noodzakelijke investeringen van onderhoud voor bijvoorbeeld de komende 10 jaar. In een meerjarenplan stelt ROS Schilderwerk & Onderhoud vast wanneer welke opdracht kan of moet worden uitgevoerd om een goed onderhoudsprogramma te kunnen waarborgen.
 
Snelle en professionele werkwijze

De zakelijke opdrachtgevers van ROS Schilderwerk & Onderhoud stellen het op prijs wanneer rekening gehouden wordt met het verftechnisch advies dat in de bestekteksten is opgenomen. Uiteraard doen wij dit, maar zeker met behoud van de kritische blik van de vakman. Onze organisatie staat vervolgens bij de uitvoering van de opdracht voor een snelle en correcte manier van werken waarbij alle disciplines onder één dak te vinden zijn. Zo heeft onze opdrachtgever één aanspreekpunt, is de controle op de voortgang in het vizier en wordt snel en professioneel gewerkt.